ЗА НАС

ВАШИЯТ ТЕХНИК ЗА ВАШИЯ БОЙЛЕР Е ТУК във вашия дом във вашия град

В ЙОМА СЕРВИЗ ЕООД, ние сме посветени в предоставянето на нашите клиенти на първокласно обслужване и ремонт на бойлери на конкурентни цени. Ние ще Ви гарантираме най-доброто обслужване, от момента, в който за първи път се свържете с нас до завършване на ремонта на Вашия бойлер или монтажа на новия. Нашата ценова структура е конкурентна и прозрачна, всички разходи се обясняват преди да се извърши всяка работа и плащането се изисква само след завършване на работа.Основният екип на фирмата са професионалисти, извършващи ремонт на бойлери от всяка марка и с гарантирано качество.Правилото ни е своевременното отстраняване на открития дефект, независимо от степента на неговото значение за функционирането на бойлера в момента. Малките недостатъци, които на пръв поглед изглеждат незначителни, водят до сложни последствия, така че на нашият екип е забранено да ги игнорира.
Безопасността при ремонт на бойлери е наш приоритет. Ние разбираме цялата отговорност, която пада върху плещите на майсторите и следователно внимателно проверяваме функционалността.Едва след това предаваме работата на клиента. Благодарение на този подход не можете да имате съмнения относно безопасността на използването на бойлери.

Нашата мисия

В ЙОМА СЕРВИЗ ЕООД, ние сме посветени в предоставянето на нашите клиенти на първокласно обслужване на конкурентни цени

Защо да изберете нас :

Надеждна услуга от квалифицирани специалисти

Голяма част от нашата работа идва от препоръките на клиентите, така че имате гарантиран първокласен ръчен труд

Техниците на бойлери от нашия сервиз могат да Ви посетят във всяко населено място по всяко време

КОИ СМЕ НИЕ

В Йома Сервиз ЕООД, ние сме посветени в предоставянето на нашите клиенти на първокласно обслужване на конкурентни цени. Ние ще Ви гарантираме най-доброто обслужване, от момента, в който за първи път се свържете с нас до завършване на ремонта на Вашия бойлер или монтажа на новия. Нашата ценова структура е конкурентна и прозрачна, всички разходи се обясняват преди да се извърши всяка работа и плащането се изисква само след завършване на работа.

Моля, не се колебайте да ни се обадите

Надеждна услуга от квалифицирани специалисти

Към началото